ΜΗΝΑΣ ΓΑΛΛΟΦΩΝΙΑΣ ΣΤΗ ΔΗ.ΚΕ.ΒΙ ΕΔΕΣΣΑΣ

La Francophonie! C’est génial!

ΜΗΝΑΣ ΓΑΛΛΟΦΩΝΙΑΣ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Ο Μάρτιος είναι μήνας αφιερωμένος στη Γαλλοφωνία και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας τον γιορτάζει με δράσεις και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • 18 Μαρτίου 2023, 10:30 π.μ «Κόλλα, ψαλίδι, Matisse», δημιουργικό εργαστήρι εμπνευσμένο από τα πολύχρωμα κολάζ του Henri Matisse. Συντονίζει η κα Κατερίνα Μπόνου και ο Σύλλογος Εδεσσαίων Καλλιτεχνών «Ο Απελλής». ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.  Απαιτείται εγγραφή.
  • 20 Μαρτίου 2023, 6 μ.μ «La Fête de la Francophonie», εκπαιδευτικό εργαστήρι με στόχο τη γνωριμία με τη Γαλλία και τη γαλλική γλώσσα. ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. Απαιτείται εγγραφή.
  • 22 Μαρτίου 2023 7 μ.μ, προβολή ταινίας για ενήλικες από την ψηφιακή ταινιοθήκη IFcinéma του Γαλλικού Ινστιτούτου. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
  • 29 Μαρτίου 2023 7 μ.μ, προβολή ταινίας για παιδιά από την ψηφιακή ταινιοθήκη IFcinéma του Γαλλικού Ινστιτούτου. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
  • 1 Απριλίου 2023, «L’ Atelier de la Francophonie», εκπαιδευτικό εργαστήρι για τη Γαλλοφωνία και τη γαλλική γλώσσα. Συντονίζουν εκπαιδευτικοί από το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης και τον Σύλλογο Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Πτυχιούχων Πανεπιστημίων Α.P.L.F- D.U. ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. Απαιτείται εγγραφή.

Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις για την ώρα και τον τόπο διεξαγωγής των εργαστηρίων και της προβολής των ταινιών παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 2381026777 ή ενημερωθείτε από τη σελίδα μας στο Facebook.